Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Bezoek Rusland

Rusland is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een vakantie. Maar het land is zeker de moeite waard om te bezoeken! Het is het grootste land ter wereld en kent een rijke geschiedenis. De cultuur is zeer interessant en het land kent veel prachtige plekken die zeker een bezoekje waard zijn. Een vakantie in Rusland is dus zeker wel een goed idee omdat er zoveel mogelijkheden zijn. Volgens nrv reizen ervaringen is het de moeite waard om naar Rusland toe te reizen.

 

De reis die wordt aangeraden door de nrv is via de twee grote steden van het land namelijk Sint-Petersburg en Moskou. Je vliegt met deze reis eerst naar Sint-Petersburg waar je een aantal dagen blijft. Daarna ga je met de trein ’s nachts naar Moskou. Ook hier blijf je een aantal dagen. Vervolgens vlieg je vanaf Moskou terug naar het Amsterdamse Schiphol.

 

Een reis die wordt aangeraden op basis van shoestring ervaringen is de Transsiberië Express. Dit is een reis met de trein van Moskou naar de andere kant van Rusland. Deze reis duurt op z’n minst twee weken. Dan zie je alles vluchtig. Maar je kunt er ook voor kiezen om langer de tijd te nemen, zodat je nog mooie steden kunt bezoeken tijdens de reis. Wanneer je deze reis kiest, vlieg je eerst naar Moskou. Je hebt dan twee dagen om de stad te verkennen. Daarna vertrekt je met de trein in Oostelijke richting. Tijdens de reis komt je langs de indrukwekkende en uitgestrekte natuur van Rusland en Mongolië. De bestemming waar de reis eindigt in China, om precies te zijn in Beijing.

 

Voor deze reis heb je wel een visum nodig. Vraag dit tijdig aan, want dit kan een paar maanden duren. Voor de eerste reis heb je een visum voor alleen Rusland nodig. Voor de tweede reis ook voor China en Mongolië.

http://www.dalreizen.nl/