Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Een jeugdig gezicht

Er zijn een hoop manieren om je huid jong te houden. De één zegt dat je veel moet smeren, de ander zegt weer dat je veel buiten moet komen en de natuur zijn werk moet laten doen. voor veel mensen is het belangrijk om er goed en gezond uit te zien in het gezicht. Dit komt voornamelijk omdat dit de eerste indruk is die je geeft aan de persoon die je tegenover je hebt. Maar wat is nou echt belangrijk om een jeugdige huid te houden?

Ten eerste is het belangrijk dat je goed drinkt. Je lichaam bestaat voor het grootste deel uit water, zo ook je huid. Als je niet genoeg drinkt word je huid onvoldoende gevoed en krijgt het niet de kans om afvalstoffen af te voeren. Dus drink alsof je leven ervan afhangt (niet te veel)! Ten tweede is het van belang dat je goed eet. Nat als met water, voed eten ook je huid. Een gezond en gevarieerd eetpatroon moet voldoende zijn om je huid er goed uit te laten zien. Ten derde komen toch de crèmes aan de orde. Sochtends en savonds is aan te raden om een crème aan te brengen om de huid te ondersteunen. Slaap en beweging zijn ook heel belangrijk, tijdens je slaap hersteld de huid zich en tijdens beweging word de doorbloeding gestimuleerd. Als deze vijf dingen goed worden gevolgd zal je huid er gezond en jeugdig uitzien, ook als je ouder word.

Het kan natuurlijk zo zijn dat het al te laat is of dat de situatie het niet toe laat om er zoveel tijd in te stoppen. De optie bestaat nu ook om een liquid facelift te ondergaan. Dit is een facelift alleen dan zonder operatie. Dit brengt dezelfde voordelen als een gewone facelift alleen hoef je niet onder narcose. Deze behandeling wordt ook in Nederland aangeboden, onder andere bij Faceland!

http://faceland.nl/