Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Een nieuw begin voor je bedrijf

Het einde van het jaar is geweest en het is tijd om het nieuwe jaar goed te beginnen. Je bent ondernemer en het bedrijf loopt erg goed en gaat steeds wat vooruit. Eigenlijk loopt alles op rolletjes, het enige wat je nog dwars zit is de administratie. De administratie moet jezelf doen omdat er geen geld is voor een aparte HR salarisservice. De administratie neemt erg veel tijd in beslag en je krijgt hierdoor minder tijd voor andere taken in het bedrijf. Eigenlijk moet hier wel verandering in komen, maar dat is makkelijk gezegd dan gedaan.

Veel ondernemers denken dat er geen andere oplossing is of dat het erg lastig is, maar we leven nu in een maatschappij waarbij alles bijna mogelijk is.Tegenwoordig hoef je niet meer zoveel tijd in de administratie te stoppen. vaak willen ondernemers het nog wel zelf doen, maar zonder dat het zoveel tijd kost. hier is een oplossing voor namelijk een software die dit een stuk makkelijker maakt. De software is ontworpen door het bedrijf CBBS.nl, die hier al jaren ervaring mee hebben. Per branche heb je een andere software omdat je natuurlijk met het cao zit. Hier moet aan worden gehouden en er mogen geen fouten in komen. Doordat de software voor een groot gedeelte staat ingevuld scheelt het enorm veel tijd en ben je 10 keer sneller klaar dan de oude manier. Het is een goed begin van het nieuwe jaar om met dit systeem te werken.

Ook de werknemers zullen dit direct merken, er worden geen fouten meer gemaakt en al het loon staat op tijd op de rekening, voor hun is dit natuurlijk motiverend. Voor beide partijen is dit dus een betere oplossing met veel meer voordelen. Als ondernemer merk je dan pas hoeveel tijd je anders kwijt was met de administratie.

http://www.cbbs.nl