Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Hoger positie in de zoekresultaten van zoekmachines verkrijgen?

Vandaag de dag is niet alleen het gebruik van het internet enorm toegenomen ten opzichte van een jaar of twintig geleden, maar ook de mogelijkheden die het internet ons biedt. Zo is het tegenwoordig mogelijk om de meest uiteenlopende dingen op internet te doen. Zo kan men hun favoriete films of viedoclips kijken op Netflix of Youtube, hun favoriete artiesten beluisteren op Spotify of Soundcloud,, meerdere Social mediakanalen bijhouden om hun vrienden volgers op de hoogte te houden, winkelen via webwinkels of webshops en nog veel meer.

Maar hoe kunnen bedrijven ervoor zorgen dat zij goed te vinden zijn op het wereldwijde web en in zoekmachine ten opzichte van hun concurrenten? Dit kan een bedrijf vaak niet zelf of alleen bewerkstelligen, zij hebben hierbij de hulp nodig van professionals op het gebied van de online wereld en online vindbaarheid. Gelukkig voor deze bedrijven zijn er vandaag de dag meer dan genoeg online marketingbureaus die de online zichtbaarheid/ vindbaarheid van een bedrijf aanzienlijk kunnen verbeteren. Één van deze online marketingbureaus is E-conomy B.V. Dit bedrijf kan voor een bedrijf door middel van verschillende vormen van online marketing de online zichtbaarheid/ vindbaarheid verbeteren. Één van de vormen die E-conomy inzet om de online zichtbaarheid/ vindbaarheid van haar klanten te verbeteren is Zoekmachine optimalisatie. Qua zoekmachines ligt de focus meestal op Google, maar dit is vanzelfsprekend aangezien Google de grootste en meest gebruikte zoekmachine van het moment is. Hoe hoger uw bedrijf namelijk in de diverse zoekmachines (met name in Google) staat, hoe meer mensen uw website bezoeken.

Uiteraard zijn er ook andere methoden die ervoor kunnen zorgen dat uw bedrijf hoger in de resultaten van Google komt. Zo kunt u gebruik van een Google Adwords. Door gebruik te maken van Google Adwords verkrijgt u in een korter termijn een toppositie Google, echter brengt dit meer kosten met zich mee dan Zoekmachine Optimalisatie aangezien u ook voor de campagne moet betalen. Overigens is het naast de online zichtbaarheid ook belangrijk dat uw website geschikt is voor zowel desktopcomputers als voor tablets en smartphones (mobiele website).

http://www.economy.nl