Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Je pet achterstevoren dragen

 

Je pet achterstevoren dragen; het lijkt wel een trend te zijn die zowel evenveel geliefd lijkt te zijn als dat het gehaat is. Zo begrijpen ouders vrij weinig van de trend, maar leeftijdsgenoten begrijpen de trend ook niet goed. Je ziet ze toch overal weer terug komen: op de catwalk, bij tieners, twintigers en zelfs veertigplussers. Zo was het achterstevoren pet dragen op je hoofd eerst alleen voorbehouden aan de jongste tieners, maar dit blijkt niet langer het geval te zijn.Dan blijft de vraag nu wel: is deze het hip, of gewoon erg raar?

Je moet wel toegeven dat het dragen van een pet op verschillende fronten gewoon heel erg praktisch is. Zo is het niet langer nodig om je haar elke ochtend te doen. je zet wanneer je wakker wordt gewoon de pet op, gaat ontbijten en je bent klaar voor de rest van de dag.

Er zijn echter nog wel wat meer voordelen dan alleen een langere nachtrust. Zo is het namelijk ook een ware accessoire die je kunt matchen met je outfit. Of mensen het dragen van een pet nou leuk vinden of niet, kan het wel echt een toevoeging zijn op je uiterlijk. Om nog even extra praktisch te worden: petten zijn ook in staat om je te beschermen tegen de zon. Ja, zelfs wanneer je deze achterstevoren op je hoofd plaatstNiets is namelijk zo vervelend als het hebben van een verbrande nek.

Toch zullen nog veel mensen vinden dat de achterstevoren gedragen pet het imago afgeven dat je nog een klein kind bent. Zo zien ze bij deze pet automatisch een klein kind voor zich dat uit is op kattenkwaad. Zeker niet een 35+er die krampachtig vasthoudt aan zijn jeugd of een jonge twintiger die hip is met zijn festivalvrienden. Je kunt vrijwel overal een pet kopen, of het nou online is of in de winkel.

 

http://www.snapbacks.nl