Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Met de groene dozen van Dozenhal draagt ook u een steentje bij!

Dozen, wie gebruikt ze nu niet? Gaat u verhuizen en heeft u er een zot nodig? Of heeft u een online webshop? Bij de Dozenhal zijn ze er in vele soorten en maten verkrijgbaar. Helaas is onze vraag naar dozen absurd hoog, wat ervoor zorgt dat wij als samenleving het milieu belasten. Wij, bij Dozenhal, hebben hier handig op ingespeeld. Wij hebben namelijk het concept groene dozen geïntroduceerd. Een groene doos is een gebruikte doos, maar tegelijkertijd ook een doos die overgebleven is uit een restpartij of overproductie. Deze dozen bevinden zich nog in zeer goede staat, sommige lijken zelfs als nieuw. Het is ontzettende zonde om deze dozen gewoon af te voeren, daarom vinden wij bij Dozenhal dat deze een tweede kans verdienen. Hiermee bespaart u bij elke ton herbruikbaar golfkarton meer dan 20.000 liter water, 2026 km aan brandstof voor vrachtauto´s, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging. Deze getallen zijn absurd hoog en dus een goede reden om gebruik te maken van onze groene dozen. 

Stevige, kwalitatieve, groene dozen

De dozen van Dozenhal zijn absoluut geen rotzooi. Onze medewerkers controleren bij binnenkomst de dozen uitgebreid om te checken of alles nog goed is en gereed gemaakt voor de verkoop. Hiermee draagt Dozenhal uit Ermelo ook bij aan de ontlasting van het milieu en geeft ondernemers een alternatief, namelijk een stevige, kwalitatieve, groene doos. Het bestellen van deze groene dozen gaat heel eenvoudig en snel op onze website. In de dozenzoeker geeft u de afmetingen aan en u kunt checken of wij een groene doos op voorraad hebben liggen. Zo draagt ook u een steentje bij!

Een win-win situatie voor u

Door gebruik te maken van onze groene dozen levert dat voor u een win-win situatie op. Het inkopen van tweedehands dozen is als eerste goed voor het milieu. Daarnaast bent u ook minder geld kwijt aan de inkoop van dozen, doordat er geen extra productiekosten bovenop komen. Kiest u voor duurzaamheid? Kies dan voor onze groene dozen. Bestel ze vandaag nog, dan heeft u ze morgen al in huis liggen.