Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Newborn fotoshoot? Oh Belle Fotografie Veenendaal

Wanneer je in Veenendaal e.o. woont en nu of in de toekomst een goede Fotograaf Veenendaal zoekt voor bijvoorbeeld een newborn shoot, ben je zeker bij Oh belle aan het juiste adres. Een succesvolle newborn fotosessie draait niet alleen om het creëren van de perfecte foto. Het gaat er ook om een sessie te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt, gelukkig is en de baby zich veilig en geliefd voelt. Zo’n sessie moet zowel voor de ouders als voor de pasgeborene een vreugdevolle ervaring zijn.

Fotograaf Veenendaal vaker dan één keer

Er is geen grotere eer en geen groter compliment voor Oh belle, dé fotograaf in Veenendaal, dan wanneer een familie Corine het ene moment uitnodigt om hun gezin op de gevoelige plaat vast te leggen! Zo kan het zomaar gebeuren dat ze vorig jaar het genoegen had om een lieve familie te fotograferen voor de eerste verjaardag van hun zoon, samen een geweldige dag en avontuurlijke dag beleven en een jaar later het blije bericht ontvangt dat diezelfde familie hun tweede kindje verwacht. Natuurlijk met de vraag of ze Corine mogen boeken voor een gezellige newborn fotoshoot bij hun thuis. Ja thuis! Want thuis is toch dé plek voor een ontspannen, stressvrije en leuke sfeer waar familiefotografie volledig tot zijn recht komt.

Precies zoals je bent

Het is haar doel om jou en je gezin vast te leggen zoals je bent, de echte emotionele banden, de vluchtige momenten, het creëren van tijdloze beelden die je nog jaren zal koesteren. Maar je agenda is druk, iedereen op dezelfde plaats en op hetzelfde moment op dezelfde plaats krijgen, is voor sommige families al een missie op zich. Van de komst van een nieuwe baby tot het plannen rond de sociale verplichtingen van de andere kinderen in het gezin kan het al snel een hele kunst zijn om iedereen op hetzelfde tijdstip en dezelfde dag bij elkaar te trommelen voor een fotosessie. Het heeft niet altijd prioriteit. Zo kan het zomaar gebeuren dat het wordt uitgesteld tot volgende maand en volgende maand en voor je het weet is er een jaar verstreken en zijn die kostbare momenten, vooral bij die kleintjes die zo snel groeien, voorbij.

Corine begrijpt dat als geen ander. Ze probeert daarom dit hele proces wat makkelijker voor je te maken door een sessie bij jou thuis te plannen. Alle sessies zijn leuk en ontspannen, geen druk, ze wilt voor dat je jezelf bent.