Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Op zoek naar een schroef in een hooiberg

Net als mensen bestaan schroeven er in vele soorten en maten. Van schroeven met een scherprandje tot schroeven die perfect geschikt zijn voor de klus die je gaat klaren: de juiste schroef biedt jouw kluscomfort. Om die reden biedt BNV Tools een ruim assortiment aan Woodies houtschroeven, waarmee elke klusser overweg kan. Ga jij een vlonder in elkaar zetten of ben jij meer van de klusjes binnenshuis? Zowel professionele klussers als handige Harry’s zijn bij BNV Tools aan het juiste adres! Onze experts denken graag mee in het selecteren van de juiste schroeven en andere materialen.

BNV Tools biedt dus een ruim assortiment aan schroeven, die hier in een notendop tentoongesteld zullen worden. Om te beginnen bij een aantal soorten spaanplaatschroeven, waarvan de voldraad en deeldraad verzonken zijn. Deze schroeven worden dan ook voornamelijk binnenshuis gebruikt en zijn ideaal voor verschillende klussen. Daarnaast bestaan er diverse vlonderschroeven, waarvan de naam al laat raden dat deze uitermate geschikt zijn voor het samenstellen van vlonders. Echter, deze schroeven kunnen door klussers ook gebruikt worden voor het monteren van balustrades en steigers, omdat deze vaak van hetzelfde soort materiaal gemaakt zijn. Verder biedt BNV Tools de tellerkop schroef. Heeft u daar wal eens van gehoord? Nee? Deze schroeven zijn ervoor gemaakt om veel kracht te doorstaan. De kop van de schroef is zo’n 21 millimeter breed en kan zichzelf hierdoor goed klemmen. Dit maakt het voor de klusser mogelijk om minder bevestigingspunten te gebruiken bij het maken van een stoel bijvoorbeeld. Voor het maken van stoelen bieden wij ook aanvullende materialen, zoals Versterkingshoeken, waarmee de stoel stevig in elkaar gezet kan worden.

Kunt u nooit het juiste schroefje vinden in de schuur en lijkt het alsof u op zoek bent naar een speld in een hooiberg? Blijf dan niet langer zoeken, maar typ in de zoekbalk op de website van BNV Tools in waar u naar op zoek bent en vind het direct!

https://www.bnvtools.nl/