Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Schilder Nijmegen

Een schilder uit Nijmegen en omgeving, die zijn vak verstaat vind je bij de firma Schaepmeester Schilderwerken. Zo hebben wij onlangs, net na de zomervakantie onze woning laten renoveren. We hebben maar besloten om wat van de overwaarde van het huis, in het huis zelf te investeren. Verhuizen is momenteel geen optie, gezien de huidige staat van de huizenmarkt. Deze zit namelijk volledig op slot. Nog voordat de winter goed en wel is begonnen is alles keurig netjes afgerond. Zo hebben we alle kozijnen de schutting en het hekwerk in de verf laten zetten. Het resultaat is zeer bevredigend, zo kunnen wij stellen. In het kader van het nodige onderhoud dat een huis nu eenmaal nodig heeft om in een goede staat te blijven verkeren, was het weer eens tijd. De afgelopen warme zomer heeft toch een steentje bijgedragen aan de aantasting van het hout en het schilderwerk. Om schade en verval te voorkomen met de winter in aantocht hebben wij er dan ook goed aan gedaan. Wanneer je dus op zoek gaat naar een schilder in Nijmegen en omgeving, dan is Schaepmeester zeer aan te raden. Schaepmeester heeft als schilder, Nijmegen en omstreken als werkgebied. In deze regio heeft Schaepmeester al talloze klussen succesvol afgerond.

Schaepmeester schilder Nijmegen

Waneer je een schilder in Nijmegen zoekt, neem dan eens contact met Schaepmeester Schilderwerken. Naast de netjes afgewerkte schilderklus aan de kozijnen, de schutting en het hekwerk, hebben we binnenshuis ook het nodige gedaan. Zo bestond er bij ons al wat langere tijd onvrede over de staat en de afwerking van de wanden en het plafond in onze woonkamer. Deze vertoonde namelijk wat scheuren en oneffenheden. Een schilder uit Nijmegen en omgeving die ook wanden en plafonds doet, vind je bij Schaepmeester Schilderwerken.

Vakwerk

Wanneer je op zoek gaat naar een schilder uit Nijmegen en omgeving, ga dan niet over een nacht ijs. Schilderen is vakwerk, en kan je beter overlaten aan een professioneel bedrijf. Een schilder uit Nijmegen en omgeving die zijn vak verstaat is Schaepman Schilderwerken. Naast schilderwerken is het bedrijf ook gespecialiseerd in glaszetten, houtrotsanering en wandherstel. Op de website zie je wat men zoal in huis heeft. Een offerte is gemakkelijk online aan te vragen. De schilder uit Nijmegen en omgeving, is bij uitstek Schaepmeester Schilderwerken.