Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Stijlen bij de kapper

Iedereen gaat naar de kapper. De één gaat één keer in het jaar terwijl de andere om de zes weken gaat. Niet iedereen geeft even veel om hun uiterlijk. Maar wat zijn nou de top 7 meest gevraagde stijlen bij de kapper? Die ga ik je vertellen!

 

  1. De lob. De lob is een stijl waarbij het haar tot ongeveer de schouders valt. Dit heeft een frisse look en is vaak makkelijk doorheen te kammen. Deze stijl wordt vaak gevraagd in de zomer. Logisch natuurlijk, niemand zit met dat warme weer op lang en dik haar te wachten. 
  2. Pony. De pony is een look waarbij het haar net over het voorhoofd is geknipt. De rest van het haar kan lang zijn of kort. Met kort haar geeft het vaak door middel van een krul of wat mouse een speelse look. 
  3. Textuur van het eigen haar. Veel klanten willen een natuurlijke look houden en willen dan ook niet dat er veel aan gedaan hoeft te worden in de ochtend. 
  4. Androgyn. Deze look zie je niet heel veel, maar hij bestaat. Bij Androgyn is het de bedoeling dat het haar aan de achterkant korter is dan het haar aan de voorkant. Je moet er van houden. 
  5. Eén lengte. Sommige mensen hebben een hekel aan laagjes en willen hun haar graag in één lengte geknipt. Zo zit je haar makkelijk en snel goed. 
  6. Laagjes. Laagjes is iets wat veel mensen nog vaak een graag willen. Door middel van laagjes krijgt je haar in één keer veel meer volume wat de klant graag wilt. 
  7. Kort geschoren. Kort geschoren aan de zijkant en bovenop een kuif komt steeds wat meer naar voren. 

 

Naast je haar laten knippen bij bijvoorbeeld de kapsalon in Delft kan je ook een top haarverzorging delft nemen. Hierdoor krijgt je haar een mooie glanzende gloed. 

 

https://www.onekappers.nl/