Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Vriendschapsringen

De meeste ringen dat online verkocht worden zijn vriendschapsringen. Hier spelen de online winkels dan ook handig op in door een ruime assortiment aan te bieden waar de consumenten uit kunnen kiezen.

Koppels

De duurste vriendschapsringen dat de online winkels verkopen zijn de vriendschapsringen die voor koppels bedoeld zijn. Dit zijn vriendschapsringen die je aan je vriend of vriendin kun geven. Deze vriendschapsringen kosten tussen de vijftig en vijfhonderd euro.

Vrienden

De tweede categorie zijn de vriendschapsringen die voor vrienden zijn bedoeld. Deze vriendschapsringen worden meestal door de dames gekocht. Mannen geven meestal geen vriendschapsringen aan elkaar maar ze geven het soms wel aan een goede vriendin. Deze vriendschapsringen kosten tussen de twintig en honderd euro.

Natuurlijk zijn er ook hele dure vriendschapsringen in beide categorieën. De prijzen die we noemen moet je als een gemiddelde nemen. Het is bovendien ook mogelijk om in de gewone winkels vriendschapsringen te kopen. Je hebt dan alleen niet zo een ruime selectie als je online hebt. Het handige is wel dat je de vriendschapsringen in het echt ziet en voelt. Als je online besteld zie je het pas als het bezorgd is. Het voordeel hiervan is wel dat je het altijd binnen 14 dagen kan retourneren.