Sanja Hamelink
Image default
Arts / Photography

Zonder Repromat geen grootformaat oplossing

Wat zou het bedrijfsleven zijn zonder Repromat? Tegenwoordig gaat veel digitaal: communicatie, beeld, data-uitwisseling. Haast niet bij te benen door de medewerkers in een organisatie. Gelukkig kan Repromat verlichting bieden met hun kennis, service en uitgebreide assortiment grootformaat scanners en printers en meer. Met het toenemen van de gestelde eisen aan zowel medewerkers als apparatuur is het fijn dat Repromat uw partner is.

Repromat heeft een uitgebreid assortiment

Repromat heeft een assortiment apparatuur dat uitblinkt in het digitaliseren (scannen en opslaan) maar ook printen van grootformaat documenten. Ze beschikken over de juiste kennis om u volledig te informeren over het apparaat dat voor uw specifieke wensen en gebruik het meest geschikt is.

Met het zeer uitgebreide assortiment van Repromat bespaart u ook nog eens veel ruimte. Met het digitaliseren van alle grote documenten en tekeningen zorgt u ervoor dat u met name dit soort vaak onhandig te hanteren documenten voor iedereen snel en eenvoudig toegankelijk maakt. Een grote bouw-  of bestektekening is een veelgebruikte informatiedrager. En belangrijk hulpmiddel in de communicatie tussen opdrachtnemer en opdrachtgever en uitvoerder. Daarom is het van belang om de informatie goed zichtbaar te houden. U kunt gedigitaliseerde documenten eenvoudig bewerken, (koffie)vlekken verwijderen, vouwranden wegwerken en storende gaatjes van bijvoorbeeld de perforator elimineren. Eventueel kunt u er zelfs een logo of watermerk aan toevoegen.

Het digitaliseren van documenten gaat eenvoudiger met gebruik van de professionele apparatuur van Repromat. Er kan daarnaast ook nog een zekere kostenbesparing gerealiseerd worden. Denk maar eens aan het onnodig opnieuw laten maken van rekenkundig tekenwerk. Er valt veel tijdswinst te behalen wanneer er een kleine mutatie doorgevoerd moet worden op een reeds gedigitaliseerd document.

Wilt u meer informatie over Repromat en het assortiment?

Het is onmogelijk om op de website van Repromat alle voor handen zijnde informatie te verwerken. Een advies is altijd gebaseerd op een specifieke situatie en zeer afhankelijk van persoonlijke wensen. Schroom daarom niet uw vragen bij ons neer te leggen zodat de professionals voor u kunnen uitzoeken welke oplossing Repromat voor u heeft. Dat kan bij u op kantoor of bij Repromat.