Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Beter in je vel zitten

Als je goed in je vel zit, dan lijkt alles wat makkelijker te gaan. Natuurlijk is het leven niet altijd één groot feest, maar je kunt het wel zo leuk mogelijk maken voor jezelf. Daarom hier wat tips om beter in je vel te zitten.

Begin met je uiterlijk, pomade

We horen allemaal dat het belangrijk is voor het goed in je vel zitten, om aan je innerlijk te werken. Maar er is niks mis mee om eens een keer andersom te beginnen. Zeker als aan je innerlijk werken, telkens maar niet zo goed lijkt te lukken.

Het mooie van met je uiterlijk beginnen is dat je er ook wel degelijk een bewustwording bij komt kijken. Als je bijvoorbeeld je haar bewust aandacht geeft en verzorgt met bijvoorbeeld pomade, dan kun je leren om lief te zijn voor jezelf. Laat dat nu een belangrijk onderdeel zijn om goed in je vel te kunnen zitten. Dat bereik je natuurlijk niet alleen met pomade. Denk behalve aan pomade ook aan een gezichtsmasker of aan het dragen van mooie kwalitatief hoogwaardige kleding. Dat maakt je allemaal bewust van het goed zorgen voor jezelf.

Werken aan je innerlijk

Dit kun je doorvoeren naar je innerlijk. In deze wereld is het heel verleidelijk om je te laten leiden door de prikkels die je vanuit je omgeving krijgt. Alleen het gevolg is al snel dat je niet meer doet waar je zelf energie van krijgt en wat jou blij maakt. Wil je dus beter in je vel zitten? Begin dan met je bewust te worden van welke dingen je energie kosten en welke dingen je energie geven. De kunst is gewoon om vervolgens te zorgen voor meer dingen in je leven of vaker de dingen te doen in je leven die je energie geven. De dingen die je energie kosten ga je minder doen. Het kan geleidelijk aan, het kan radicaal. Doe vooral wat bij jou past.

https://www.mijnbaard.nl/haarverzorging/pommade