Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Een busje huren

Soms kan het handig zijn om een bus te huren in Kerkrade of ergens anders in Nederland. Vaak kan dit al vanaf een dag en kan dit ook meerdere dagen. Je kan zelfs een maand een busje huren. Je gaat bijvoorbeeld verhuizen en moet veel spullen in een keer verplaatsen of je gaat iets groots wat je gekocht hebt ergens ophalen wat niet in je auto past. Een busje is dan de uitkomst. Maar hoe werkt dit precies?

Flexibel

Als je ervoor kiest om een bus te huren in Kerkrade of ergens anders in Nederland dan is dit eigenlijk altijd heel flexibel. Je kan kiezen uit verschillende soorten busjes van verschillende merken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een Peugeot of een Volkswagen. Je kan ook zelf kiezen hoe groot de laadruimte moet zijn. Zo heb je laadruimtes van 3 m3, maar ook van 6 m3, 8 m3, 11 m3 en 20 m3. Je kan bovendien online reserveren, zodat je dat niet nog allemaal hoeft te regelen als je het busje gaat ophalen.

 

Vervoersgarantie

Gekozen voor een busje? Dan heb je altijd 100% vervoersgarantie. Dit houdt in dat je nooit zomaar langs de weg komt te staan als je pech hebt. Je krijgt dan vervangend vervoer. Bovendien heb je nooit onverwachte kosten, want alles is duidelijk zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent.

 

Reserveren

Reserveren kan dus online. Dat gaat via de website. Je kan over elk busje de benodigde informatie vinden en zo kijken welk busje het beste bij je past. Zo kan je bijvoorbeeld bij elk busje zien wat het maximaal aantal kilogram aan laadvermogen is en kan je zien hoeveel verhuisdozen er ongeveer inpassen. Je kan bovendien zien wanneer je het busje kan huren. De prijzen zijn duidelijk vermeldt en je kan meteen reserveren.

 

https://adremlimburg.nl/overige-paginas/bestelbus-huren-kerkrade/