Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Dé nieuwe kerstverlichting: “SNOWTUBES”

De ouderwetse winters blijven helaas uit. Witte daken, ijs op de slootjes en ijspegels langs de dakgoten. Heerlijk met vrienden en familie genieten van de sneeuw en schaatsen op het ijs. Het lijken vervlogen tijden en om dit winterse gevoel te herbeleven is er een nieuw soort kerstverlichting namelijk: “ Snowtubes”.  Dit is een erg opvallende en moderne soort kerstverlichting. Een snowtube is letterlijk een lichtje in de duisternis tijdens de donkere dagen vóór en tijdens de Kerstdagen! In deze blog lees je meer over snowtubes en hoe jij de snowtubes het beste tot zijn recht kan laten komen.

Snowtubes

De verlichting heeft een vallend effect, waardoor het lijkt alsof er sneeuwvlokjes naar beneden dwarrelen. De snowtubes geven een prachtig effect tijdens donkere dagen. Er is een mogelijkheid om een mooier effect te creëren. Extra tubes geven een nog mooier effect door de vele ijswitte led lichtjes. Mooi langs de dakgoot, pergola of in de bomen in de tuin. Haal de winterse sfeer in en om het huis met deze moderne kerstverlichting. Natuurlijk ook geschikt voor binnen in de kerstboom, langs het raamkozijn, de openhaard of de trap. Laat jouw creativiteit de vrije loop en de vroegere tijden komen terug. Creëer jouw eigen winterse plaatje en voor je het weet is de hele staat omgetoverd in een Charles Dickens tafereel!  Het werkt ongetwijfeld aanstekelijk voor de buren in de straat, zodat zij de winter ook willen beleven door middel van de snowtubes.

Haal snowtubes in huis!

Nu al zin in de donkere dagen van de winter? Twijfel niet en ga aan de slag met de tubes. Voel de beleving van de vroegere koude winters, sneeuw op het dak, ijssterren op de ruiten en ijspegels langs de goot. Herbeleef de kerst- en winterse dagen van vroeger met de moderne kerstverlichting “SNOWTUBES”. De nieuwe manier om de mooie, ouderwetse, winterse tijden te beleven!