Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Een wereldkaart muurdecoratie voor de echte reisliefhebber

Ben jij iemand die graag reist en die dus vaker op reis is dan dat die thuis is? Dan is een wereldkaart muurdecoratie misschien wel iets voor jou. Je kunt de wereldkaart muurdecoratie namelijk overal in je huis ophangen en je kunt ook nog eens zelf de afmetingen bepalen. Komt er iemand bij jou thuis? Dan zal de wereldkaart muurdecoratie meteen opvallen. Bovendien zal dit vaak een gesprek op gang brengen en al helemaal als jij markeert waar je bent geweest. Dat is namelijk het leuke van een wereldkaart muurdecoratie: je kunt aangeven waar je al bent geweest. Dit kun je doen aan de hand van magneetjes. Zo kun je niet alleen zelf nagenieten van iedere bijzondere reis die je gemaakt hebt, maar ook anderen kunnen dit zien. Wil je liever niet markeren waar je al overal geweest bent? Dan kun je er ook voor kiezen de wereldkaart gewoon aan de muur te hangen of om de reizen die je nog wil maken juist te markeren.

 

Houten wereldkaart

Als je kiest voor een houten wereldkaart kun je kiezen uit meerdere houtsoorten. Je kunt kiezen uit houtfineer soorten die een beetje verwijzen naar de Scandinavische stijl. Dit is hout van topklasse. Je kunt onder meer kiezen uit teak, mahonie, wengé, esdoorn, kersen en rustiek eikenhout. De vorm van de houten wereldkaart is minimalistisch en heeft een herkenbare authentieke vorm. De voordelen van een houten wereldkaart? De randen zijn minder kwetsbaar, de houten wereldkaart kan tot wel 12 mm dik multiplex vervaardigd worden en de wereldkaart heeft een degelijk en robuust uiterlijk. Daarnaast kun je ook kiezen voor een wereldkaart van een ander materiaal. Je hebt namelijk ook zilveren, koperen, bronzen of betonlook wereldkaarten. Zo is er altijd een materiaal dat je mooi vindt en die bij jouw inrichting past.

 

Aanschaffen

Als je een houten wereldkaart wilt aanschaffen kan dat op verschillende plekken op internet. Natuurlijk kan dat ook als je een ander soort wereldkaart wilt aanschaffen. Je kan al een wereldkaart hebben vanaf €249 euro. Hoe duur de kaart uiteindelijk wordt hangt natuurlijk af van je eigen wensen.

https://www.worldofart.nl/