Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Het creëren van een gedenkplek met een natuursteen in Groningen

Het bedrijf dat de natuursteen in Groningen maakt heeft al veel ervaring hiermee. Zij leveren dit namelijk al vanaf het jaar 1922 en hebben veel grafstenen gemaakt in de afgelopen jaren. Dit betreft traditionele en moderne gedenkmonumenten. De stenen en de tekens en accessoires die hiervoor worden gemaakt worden niet alleen maar van natuursteen in Groningen gemaakt, maar bevatten bijvoorbeeld ook glas, brons, aluminium, hout of porselein. Ook is hierbij staal nog een optie om als extra materiaal te gebruiken. Je ziet steeds vaker dat hier een combinatie van wordt gemaakt om een mooie grafsteen te laten maken van minimaal het materiaal natuursteen in Groningen. Het gehele proces wordt voor je gezorgd, dat betekent het advies wat er wordt gegeven over het materiaal dat het beste gebruikt kan worden, het kiezen van de juiste vorm en de kleur van de steen en daarnaast van het plaatsen van het gedenkmonument. 

Materialen

Je kunt op locatie de natuursteen in Groningen komen bekijken. Er is hier een zaal voor beschikbaar om zo de materialen, de vormen en de kleuren die er zijn aan je te laten zien. Zo krijg je een beter beeld van het natuursteen in Groningen dat er kan worden geleverd voor de grafsteen van de overleden persoon. Niet alleen kan je hier terecht voor het natuursteen in Groningen, maar je kunt ook kijken naar urnen of andere accessoires te behoren tot het maken van een afscheidsplaats. Je bent welkom tussen 9 uur in de ochtend en 5 uur in de middag. 

Advies

Als je zelf niet goed weet wat voor een soort grafsteen van natuursteen in Groningen je moet gaan kiezen, dan staan de adviseurs voor je klaar om je te helpen met het kiezen van een steen die wel goed bij jou en bij de dierbare die is overleden past. Je wilt een mooie plek maken waar je de persoon kunt herdenken en daar hoort een mooie natuursteen in Groningen bij. De adviseurs helpen je graag!