Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Hoe kun je jouw valentijn verrassen met Valentijnsdag?

Het is alweer bijna 14 februari. Heb je dit jaar met valentijnsdag een valentijn? Het maakt niet uit of je pas net een valentijn hebt of dat je hart al een tijdje samen bent met je partner. Het is natuurlijk super leuk om je partner te verrassen met een leuk cadeau met valentijn. Natuurlijk zijn bloemen nooit verkeerd om je partner mee te verrassen, maar soms kun je ook iets anders cadeau doen in plaats van bloemen. Kun jij wel wat inspiratie gebruiken voor je valentijn? Check dan zeker onderstaande cadeaus!

Spelletjes

Zijn jullie een koppel dat erg houdt van samen spelletjes spelen? Wat is er nu leuker dan samen nieuwe spelletjes spelen. Speel bijvoorbeeld een video game van vroeger, zoals Mario Kart of old skool spelletjes zoals schaken en Mens erger je niet. Of probeer het spel 50 Questions, waar je beide 25 vragen voor elkaar op schrijft. Zeker het proberen waard! Spelen jullie het liefst spelletjes met z’n tweeën? Zoek dan specifiek naar spelletjes die je met z’n tweeën kunt doen!

Een diner

Een lekker en uitgebreid diner is natuurlijk altijd een leuke manier om je partner of valentijn mee te verrassen. Maar pak deze keer eens echt uit! Maak bijvoorbeeld een speciaal gerecht dat jullie ooit eens samen hebben gegeten. Of maak zijn of haar favoriete gerecht. Je zou er ook voor kunnen kiezen om iets af te halen bij jullie favoriete restaurant en het dan thuis op te eten bij kaarslicht en een mooi versierde tafel.

Lingerie

Hoe leuk en speciaal is het om je valentijn te verrassen met een leuk nieuwe setje lingerie? Zoek op internet naar leuke sites waar ze ondergoed dames verkopen. Denk bijvoorbeeld eens aan de Bijenkorf, Calvin Klein of Zalando, waar ze ook ondergoed dames verkopen. Wel is het natuurlijk handig om vooraf te weten voor welke maat ondergoed dames je moet gaan en welke kleur ze graag draagt.

Nachtje weg

Een nachtje weg gaan met z’n tweeën is ook een hele leuke en speciale manier om valentijnsdag te vieren. Je kunt een nachtje weg in eigen land doen, maar je kunt het ook extra speciaal maken door een tripje naar bijvoorbeeld Parijs, Rome of Londen te boeken! Je zult je valentijn er in ieder geval heel erg mee verrassen!