Sanja Hamelink
Image default
Bedrijven

Trampoline springen, een nieuwe sport?

Wie thuis wil sporten zal uiteraard soms moeten kijken voor sporttoestellen. Sporttoestellen kunnen heel duur kunnen zijn, er zijn een aantal producten die uiteraard wel heel erg handig kunnen zijn. Tegenwoordig zien we ook meer dat steeds meer mensen een trampoline in huis nemen, uiteraard heb je natuurlijk wel vaak een tuin nodig om een trampoline te kunnen plaatsen.  

Een van de populairste soort trampoline is dan ook een flatground trampoline. Het voordeel van dit soort specifieke trampoline is namelijk dat hij heel kort op de grond zit, dit zorgt er natuurlijk voor dat maar niet snel door een trampoline zal zakken. Dit is namelijk natuurlijk wel van kracht als men het heeft bij de reguliere trampolines die hoogstaand zijn.

Kan flatground trampoline springen ook een vorm van sporten zijn?

Trampolinespringen is niet Alleen maar leuk, Het is ook nog eens goed voor jouw lichaam. wist je dat met een uur trampolinespringen, jij ongeveer 450 cal zou kunnen verbranden. Het voordeel hiervan is dat trampolinespringen vaak wordt gezien als een leukere activiteit, dan een rondje te gaan hardlopen. Hierdoor is het ook geen slecht idee om een trampoline te gebruiken als men graag zou willen gaan afvallen. Natuurlijk is het wel een stevige investering wat men eerst zal moeten kopen. Het is over het algemeen ook een duurder investering dan een regulier sportabonnement. Daarentegen denken wij dat het met gebruik van een flatground trampoline, u de calorieën eraf zal springen!

Wat kost nou eigenlijk zo’n flatground trampoline?

Als je graag een flatground trampoline zou willen kopen, dan kun je verwachten dat je ongeveer rond de € 1.000 zou kwijt zijn voor zo’n trampoline. het voordeel van een flatground trampoline is wel dan ook dat deze in heel aantal jaar mee kan gaan. mocht je het nu leuk vinden om er iedere dag een uurtje op te springen, dan zijn wij er zeker van overtuigd dat zulke trampoline het geld dan ook echt waard is.

https://www.trampoline.nl/nl/trampolines/flatground-trampolines